Azra - sivi soko

Naša Azra, VOLJENI LIK U NAŠIM REKLAMNIM KAMPANJAMA!

Sivi soko je najbrža životinja na svetu. U poniranju dostiže 389 km/h. Kroz istoriju, sokolovi su bili jako cenjeni i skupi. Često njihova vrednost nije mogla da se izmeri ni u zlatu. Koristio se u lovu, a loviti sokolom, bila je privilegija samo kraljeva i prinčeva. Često su se njima sklapali brakovi kraljevskih porodica, njima se vršio otkup uglednih ličnosti posle ratnih sukoba. Nemanjići su ih veoma poštovali. Sokolovi su zaslužni za opstanak manastira Studenice, koja je u vreme Osmanskog carstva, gajila sokolove, koji su išli direktno sultanu, a za uzvrat, manastir je bio posteđen rušenja i pljačkanja.

Sivi sokolovi danas ugrožena vrsta i da je jako važno podići svest ljudima, i da mi radimo i edukaciju u smislu očuvanja njihove populacije.

Danas živi u planinskim predelima naše zemlje kao što su Tara, Kopaonik, Golija, Stara Planina i dr.

Nek Vaš brend bude drugačiji!

Društvene mreže

Društvene mreže su postale toliko nezaobilazan deo naših života, da svaka osoba ima bar na jednoj od njih svoj profil. Odabirom pravih društvenih mreža koje će promovisati vaš posao, vrlo brzo će vam dovesti nove klijente...

Brendiranje proizvoda

Brendiranje proizvoda je jedna od usluga koje nudi naša agencija. Čitav postupak se obavlja u dogovoru sa klijent čiji se brend reklamira. Uz kvalitetnu podršku naše agencije svako brendiranje se na kraju isplati...

Konsultacije

Našim iskustvom u oblasti hotelijerstva i digitalnog marketinga pomažemo drugima kojima je naša pomoć potrebna. Ukoliko ste početnik u ovoj oblasti poslovanja ili vam je potrebna dodatna edukacija, tu smo za vas.

Dijamant Solutions

Ideja pokretanja marketinške agencije "Dijamant Solutions" jeste da se pomogne ljudima u oblastima digitalnog marketinga onima kojima je pomoć potrebna. Čitav tim agencije sastoji se od mladih i kreativnih ljudi voljnih da saslušaju svaki vaš problem i nađu najpraktičnije rešenje.

Pratite nas

Prijava za newsletter

Verifikacioni kod

Design by draganmarkovic.net