Car marketing

Brendiranje automobila

Jedna vrsta brendiranja koju nudi naša agencija je car marketing, odnosno brendiranje automobila.

U dogovoru sa klijentom pravimo rešenje za brending automobila i ostalih prevoznih sredstava. Ovo je jedan od najpovoljnijih načina reklamiranja vašeg biznisa. Vaše vozilo bukvalno postaje pokretna reklama za ono čime se bavite.

Isto tako, nudimo reklamiranje vašeg brenda na našim autima. To bi značilo da se logo vaše firme, koju želite da reklamirate, zalepi na auto naše firme i samim tim vasa firma postaje vidljiva većem broju ljudi.

Naš tim dizajnera će vam pomoći da dođete do jedinstvenog rešenja za vaš biznis.

 • Car Mar #1

  Car Mar #1

 • Car Mar #2

  Car Mar #2

 • Car Mar #3

  Car Mar #3

 • Car Mar #4

  Car Mar #4

Društvene mreže

Društvene mreže su postale toliko nezaobilazan deo naših života, da svaka osoba ima bar na jednoj od njih svoj profil. Odabirom pravih društvenih mreža koje će promovisati vaš posao, vrlo brzo će vam dovesti nove klijente...

Brendiranje proizvoda

Brendiranje proizvoda je jedna od usluga koje nudi naša agencija. Čitav postupak se obavlja u dogovoru sa klijent čiji se brend reklamira. Uz kvalitetnu podršku naše agencije svako brendiranje se na kraju isplati...

Konsultacije

Našim iskustvom u oblasti hotelijerstva i digitalnog marketinga pomažemo drugima kojima je naša pomoć potrebna. Ukoliko ste početnik u ovoj oblasti poslovanja ili vam je potrebna dodatna edukacija, tu smo za vas.

Dijamant Solutions

Ideja pokretanja marketinške agencije "Dijamant Solutions" jeste da se pomogne ljudima u oblastima digitalnog marketinga onima kojima je pomoć potrebna. Čitav tim agencije sastoji se od mladih i kreativnih ljudi voljnih da saslušaju svaki vaš problem i nađu najpraktičnije rešenje.

Pratite nas

Prijava za newsletter

Verifikacioni kod

Design by draganmarkovic.net