Dizajn fotografija i video snimaka

Vizuelni identitet

Fotografije su prvo što primetite na sajtu i zbog toga one predstavljaju njegov važan deo. Što su one kvalitetnije time će vaš sajt praviti veću razliku u odnosu na druge. Pomoću fotografija stvorićete prepoznatljiv vizuelni identitet.

Isto to važi i za video snimke. Kvalitetnim video snimcima možete dočarati stvari koje ne možete fotografijama.

Ovaj paket obuhvata:

  • Kvalitetnog fotografa
  • Izradu broja fotografija po vašem izboru
  • Snimanje video materija
  • Lokacija po izboru klijenta
  • Sav materijal dobijate na kraju snimanja

Društvene mreže

Društvene mreže su postale toliko nezaobilazan deo naših života, da svaka osoba ima bar na jednoj od njih svoj profil. Odabirom pravih društvenih mreža koje će promovisati vaš posao, vrlo brzo će vam dovesti nove klijente...

Brendiranje proizvoda

Brendiranje proizvoda je jedna od usluga koje nudi naša agencija. Čitav postupak se obavlja u dogovoru sa klijent čiji se brend reklamira. Uz kvalitetnu podršku naše agencije svako brendiranje se na kraju isplati...

Konsultacije

Našim iskustvom u oblasti hotelijerstva i digitalnog marketinga pomažemo drugima kojima je naša pomoć potrebna. Ukoliko ste početnik u ovoj oblasti poslovanja ili vam je potrebna dodatna edukacija, tu smo za vas.

Dijamant Solutions

Ideja pokretanja marketinške agencije "Dijamant Solutions" jeste da se pomogne ljudima u oblastima digitalnog marketinga onima kojima je pomoć potrebna. Čitav tim agencije sastoji se od mladih i kreativnih ljudi voljnih da saslušaju svaki vaš problem i nađu najpraktičnije rešenje.

Pratite nas

Prijava za newsletter

Verifikacioni kod

Design by draganmarkovic.net